MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA RAHBARNING RO‘LI VA ASOSIY VAZIFALARI - Inayatova Anaxon Nodirbek qizi, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlar ta’lim jarayonlari samaradorligini orqali oshirish  yo‘llari haqida ma‘lumotlar keltirilgan.