O‘ZBEKISTON VA HINDISTON MUNOSABATLARI: TA’LIM VA MADANIYAT SOHASIDAGI AMALIY HAMKORLIK - Asadova R.B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur maqolada O‘zbekiston va Hindiston respublikalarining fan va ta`lim sohalaridagi o‘zaro hamkorlik masalalari tahlil etilgan va hamkorlik istiqbollari yuzasidan taklif mulohazalari berilgan.