USTOZ-SHOGIRD AN’ANALARINI RIVOJLANTIRISHDA HAMKORLIK PEDAGOGIKASINING AXAMIYATI - Xolmirzayev Shavkat Abdulazizovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim sifatini oshirishda hamkorlik pedagogikasi va uning o‘ziga xos xususiyatlari, yo‘nalishlari yoritilgan. Shu bilan birga ustoz-shogird an’anasining kelib chiqishi, rivojlanishi, ta’lim oluvchining kamolotidagi o‘rni haqida so‘z yuritilgan.