O‘SMIRLARNING DEVIANT XULQ-ATVORINING SHAKLLARI VA SABABLARI - Fattohxonov Xasanxo'ja Iminxo'ja o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘smirlik davridagi bolalarda deviant xulq-atvorining shakllari va sabablari to‘g‘risidagi masalalarga batafsil to‘xalib, ko‘plab tushunchalar bayon etilgan.