DAVLAT QARZI VA UNING TA’SIR ETUVCHI OMILLARI - Negmatov Bexruz Norboy o‘g‘li; Xushboqov Doniyor Bahadir o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: maqolada davlat va tashqi qarz bilan bog‘liq vaziyatni muntazam nazorat qilish, uning xavfsiz chegarasini aniqlash va xatarlarning oldini olish, davlat qarzini boshqarish strategiyasini ishlab chiqish hamda davlat rivojlanish dasturlari doirasidagi samarali loyihalar ko‘rib chiqiladi.