CHET TILLARINI OʻRGANISHNING ASOSIY FOYDALARI - Dusmatova Malikaxon Baxtiyorjon qizi; Xomidova Malohat Oktyabrjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xorijiy tillarni o’rganishning ijtimoiy hayotimizdagi imkoniyatlari keng yoritib berilgan. Bundan tashqari uning aqliy holatimizga qay darajada ijobiy ta’siri haqida ham fikrlar bayon etilgan va asosiy e’tibor shu kabi chet tillarini o’rganishning afzalliklariga qaratilgan.