SHUHRATNING "OLTIN ZANGLAMAS" ASARIDA NAZARDA TUTILGAN G'OYA VA QARASHLAR - G'ofurova Mexribonu Lochinbek qizi; Xomidova Malohatoy Oktyabrjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Shuhratning "Oltin zanglamas" asari haqida soʻz ketadi. Asarda ilgari surilgan gʻoya va qarashlar yoritib beriladi. Asar qahramonlarining ijobiy va salbiy xususiyatlariga toʻxtatilib oʻtiladi.