O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI O‘ZINING MOLIYA,PUL VA BANK TUSHUMIGA EGA. (O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI YANGI KONSTITUTSIYASI DOIRASIDA) - Suyunov Sherzod Sindarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Maqolada Oʻzbekistonda demokratik, huquqiy, ijtimoiy va dunyoviy davlatni barpo etish yoʻlida bosqichma-bosqich tarzda izchil islohotlar amalga oshirilishi haqida fikrlar ilgari surildi.