TADBIRKORLIKNI AHOLI TURMUSH DARAJASINING YAHSHILASHDAGI ROLI - Djabarov Azizbek Yadgarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya.  Maqola  kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni faoliyatini rivojlantirish uchun keng imkoniyatlarni  yaratish orqali  aholi daromadlarining ortishi natijasida  turmush darajasining yaxshilanishi  hamda jamiyat farovonligiga ijobiy ta’sirini ochib berishga  bag’ishlangan. Maqolada bozor iqtisodiyotini erkinlashtirish sharoitida turli mulk shakllarida daromad tushunchasi va kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish orqali aholi aromadlarini orttirish yo’llari yoritilgan.