NURLANISHLARNING BIOLOGIK TA'SIRIGA O’RGANISHNING AHAMIYATI - Saytdjanov Shovkat Nigmatjanovich; Turdimurodov Azamat Baxtiyor o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аnnotasiya: Ushbu maqolada nurlanishlarning biologik ta’siriga o’rganishning ahamiyatini qisqacha bayoni keltirilgan. Bundan tashqari alfa, beta, gamma nurlanishlardan himoyalannish, biologik organizmga ta’sir xususiyatlari ko’rilgan.