O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA KONSTITUTSIYA VA QONUNLARNING USTUVORLIGI - Sobirova Farida Sherali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyasi davlatning asosiy hujjati bo‘lib, unda mamlakatning siyosiy, iqtisodiy va ijtimoiy tuzilmasi, fuqarolar huquq va erkinliklari hamda davlat hokimiyati tizimi belgilangan. Konstitutsiya va qonunlarning ustuvorligi fuqarolarning huquqlarini himoya qilish, jamiyatda tartib va barqarorlikni saqlash uchun muhim omildir.