MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA RAHBAR XODIMLAR ORQALI TA’LIM-TARBIYANI JAHON TAJRIBASI ASOSIDA TARBIYALANUVCHILARDA SHAKLLANTIRISH - Rustamova Xoshiyaxon Nasritdinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: ushbu maqolada ta’lim tarbiya jarayoni, ta’lim tarbiyani jahon tajribasini o‘rgangan holda tashkil etish va ta’lim tarbiyani jahon tajribasi asosida shakillantrish haqida aytib o‘tilgan.