EXCELDA FORMULALARNI HISOBLASH VA BAJARISH - Saidova Nasibaxon Ibragimovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annontatsiya: Formula — bu mavjud qiymatlar asosida yangi qiymatlarni hisoblovchi tеnglamadir. Formulalar yordamida elеktron jadvalda ko`pgina foydali ishlarni amalga oshirish mumkin. Elеktron jadvallar formulalarsiz oddiy matn muxarririga aylanib qoladi. Formulalarsiz elеktron jadvallarni tasavvur qilish qiyin.