O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDA FE’L SO‘Z TURKUMLARINI TAQQOSLASH. INGLIZ TILIDAGI MAQOLLARNING O‘ZBEK TILIDAGI MUQOBILI - Tojiyeva Zarina (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu ilmiy tezisda , morfologiya so’z turkumining  bir qismi bo’lgan fe’l so’z turkumini ingiliz tilidagi o’xshash tomonlari  , farqlari  va o’ziga xos xususiyatlari haqida so’z aytib o’tilgan . Bundan tashqari , o’zbek tilimizdai iboralarning ingliz tilidagi variant va ular qanday farq qilishi haqida  aytib o’tilgan.