ЁШЛАРНИНГ ТАДБИРКОРЛИК ВА ИШБИЛАРМОНЛИК ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Худоёрова Ойсоат Келдиёровна; Сайитмуратов Нодиржон Боймурот ўғли; Ибрагимова Жозиба Орзимурод қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Мақолада ёшларнинг психологик хусусиятлари ва қобилиятларининг  ўзига хос хусусиятлари, тавсифли жиҳатлари, руҳий физиологик сифатлари ёритилган. Шунингдек, ёшларнинг тадбиркорлик фаолиятида ишбилармонлик жиҳатлари, билим ва тажрибага эга бўлиши, ишлаб чиқариш техника ва технологиясини чуқур билиши, бошқариш усулларини яхши ўзлаштиришига доир зарур илмий-амалий тавсиялар берилган.