MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDAGI XODIMLARINING MEHNAT UNMDORLIGINI OSHIRISH VA MODDIY RAG‘BATLANTIRISH TAMOYILLARI - Abdullayeva Faroxat Shavkatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Makatabgacha ta’lim tashkilotlari xodimlari mehnat faoliyatining iqtisodiy samaradorligi va ta’lim tarbiyaqaga asoslanganligidir. Maqsad maktabgacha ta’lim tizimida mehnat unmdorligini oshirish va  turli darajadagi rahbarlar  bevosita o‘z vazifalarini bajarayotgan ijrochilar o‘rtasidagi qarama-qarshiliklarni hal qilish asosida tashkilotda mehnat samaradorligini oshirish uchun tizmli  to‘plamini yaratish. Xodimlarga yetarli shart-sharoitlar yaratish hamda moddiy va ma'naviy rag‘batlantirish muhim ahamiyat kasb etadi.