TA’LIM JARAYONINI BOSHQARISHDA RAHBAR SHAXSIGA XOS MULOQOTNING AHAMIYATI VA TURLARI - Abdullayeva Nasiba Ravshanbekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada rahbarlarning ta’lim tarbiya, ish va kasbiy faoliyatida muloqotning ahamiyati hamda muloqot turlari haqida aytib o‘tilgan.