MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTINI BOSHQARISHDA RAHBARNING KASBIY VA SHAXSIY SIFATLARI - Jumaniyazova Tozagul Rajabbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada ta’lim jarayonlarini boshqarish va rahbar xodimlarning kasbiy faoliyatda shaxsiy sifatlari va faoliyati haqida aytib o‘tilgan.