BA'ZI BIR FUNKSIYALARNI INTEGRALLASH - Rasulova Muborakxon Muxtorxo'ja qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Integrallash matematikada muhim o'rin tutadi, chunki u funksiya ostidagi maydonni hisoblash, differensial tenglamalarni yechish va ko'plab amaliy masalalarni hal qilishda qo'llaniladi. Ushbu maqolada turli xil funksiyalarni integrallash jarayonini ko'rib chiqamiz, ularning xususiyatlarini, usullarini va qo'llanilish sohalari haqida ma'lumotlar berilgan.