OVQAT HAZM QILISH SISTEMALARINI DAVOLASH UCHUN ISHLATILADIGAN SHIFOBAXSH O’SIMLIKLAR VA ULARNING TARKIBINI O’RGANISH - Rahmatov Shokirjon Botirovich; Jumayeva Sabina Sobirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Bu maqola, ovqat hazm qilish sistemalarini davolash uchun ishlatiladigan shifobaxsh o’simliklar va ularning tarbini o’rganish haqida bo’lib , maqolada ovqat hazm qilishga yordam beradigan o’simlar va ularning tarkib haqida ma’lumot berib o’tamiz.