TOG’ RAYXONI O’SIMLIGINING SAMARQAND TABIIY FITOSENOZIDA TUTGAN O’RNI - Ashurova Sh.; Mamadmurodova G.; Sharifmurodov K. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Labguldoshlarlar oilasiga mansub bo’lgan dorivor, ko’p yillik o’simlik tog’ rayxoning tur va turkumi, qisqacha botanik tavsifi, tarqalishi, kimyoviy tarkibi, ahamiyati hamda Urgut tabiiy fitosenozida tutgan o’rni haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.