MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA CHET TILLARINI TARBIYALANUVCHILARGA TA’LIMIY O‘YINLAR ASOSIDA O‘RGATISH - Djumaniyazova Muyassar Xudaybergenova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maqolada ta’limiy o‘yinlar orqali chet tillarini mukammal o‘qitish haqida aytib o‘tilgan.