INFORMATIKA DARSIDA O‘ZI O‘QITADIGAN DASTURLARDAN FOYDALANISH - Mamatova Zilolaxon Xabibulloxonovna; Hayitboyeva Feruzaxon Baxtiyorjonovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Informatika darslari zamonaviy ta‘lim jarayonining ajralmas qismidir. Ushbu darslar orqali o‘quvchilar kompyuter texnologiyalari, dasturlash, ma’lumotlar bazasi va boshqa ko‘plab muhim tushunchalarni o‘rganadilar. O‘qituvchilar uchun o‘z dasturlaridan foydalanish, darslarni yanada samarali va qiziqarli o‘tkazish imkonini beradi. Ushbu maqolada informatika darsida o‘z dasturlaridan foydalanishning afzalliklari, usullari va tajribalari haqida batafsil ma’lumot beriladi.