O‘ZBEKISTONNING XALQARO IQTISODIY INTEGRATSIYA JARAYONLARIDA ISHTIROKNI KUCHAYTIRISH ISTIQBOLLARI - M.O.Gulmurodova; U.A.Yuldasheva (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, Xalqaro iqtisodiy integratsiya aslida nima ekanligi va uning mazmun mohiyati haqida kengroq ma’lumotlar berilib o‘tilgan. O‘zbekistonning xalqaro iqtisodiy integratsiya jarayonlarida ishtirokini kuchaytirish uchun qanday iqtisodiy chora-tadbirlar o‘tkazilishi kerakligi haqida bir nechta statistik ma’lumotlar bilan yoritilib berilgan.