“YOSH TRIATLONCHILARINING KUCH-CHIDAMKORLIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISH” - Tilavov Shaxboz Sidiqul o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Maqolada o‘quv mashg‘ulot guruhi, 14-15 yoshli triatlonchilarning kuch va chidamkorlik tayyorgarligi takomillashtirish va rivojlantirish ko‘rsatkichlari yoritilgan.