INGLIZ TILINI 0 DAN O’RGANISH STRATEGIYALARI - Eshmirzayeva Xalima Shamsiddin qizi; Nigora Azzamova Rajabboyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ingliz tilini o’rganishni yangi boshlaganlar uchun strategik yo’llarni bayon etadi. Dastlabki qadamlar, so‘z boyligini oshirish, grammatika qoidalarini o‘zlashtirish, nutq va tinglash ko‘nikmalarini rivojlantirish hamda o‘qish va yozish amaliyotlarini yoritadi. Shuningdek, maqolada til o‘rganishda doimiylikning ahamiyati ham ta’kidlanadi. Ushbu strategiyalar orqali o‘quvchilar ingliz tilini samarali va tizimli ravishda o‘rganishi mumkin.