OILAVIY NIZOLARNI OLDINI OLISHDA FUQARO YIG‘INLARI VA PROFLAKTIKA NOZIRLARI HAMKLORLIGINI TA’MINLASH - Nazarov Ilxom Alimovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurtimizda barqarorlik, ijtimoiy faravonlik, aholining tinch-osuda hayot kechirishi uchun barcha imkoniyatlarni ta’minlash va shu asosda eng muhimi, istiqlolimiz tufayli erishgan mamlakatimiz, yashab turgan hududimiz tinchligi va osoyishtaligini ta’minlash har-bir fuqaro, jamoatchilik tashkilotlari va o‘z-o‘zini boshqarish organlari jumladan fuqaro yig‘inlari va proflaktika nozirlari hamklorligini ta’minlash va takomillashtirish haqida so‘z yuritiladi.