JADID MA’RIFATPARVARLARINING O’LKA IJTIMOIY-MANAVIY HAYOTIDA TUTGAN O’RNI - Nigora Mahmudjonovna Atabayeva; Sodiqova Muhabbat Salimovna; Nematullaeva Begoyim Shuxratjon qizi; Xabibullaeva Iymona Xasanboy qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada vatanparvar jadidlarimizning faoliyati va ularning barkamol avlod tarbiyasi masalalari yuzasidan qarashlari haqida qisqacha ma’lumotlar berilgan.