BO’LG’USI TEXNOLOGIYA TA’LIMI O’QITUVCHINING PEDAGOGIK AMALIYOTINI TASHKIL ETISH METODIKASI - Igamov Sobir Salimovich; Fozilov Bexruz Qosimovich (PEDAGOGS, 2024)
Mazkur maqolada bo’lg’usi o’qituvchilarning tayyorgarlik darajasida pedagogik amaliyot qanday o’rin tutishi ularda ko’nikma va malakarni tarkib toptirishning mazmuni, mohiyati, shakl va metodlari haqida so’z yuritiladi.