HUQUQIY AXBOROT TIZIMLARINING RIVOJLANISH TENDENSIYASI VA ISTIQBOLLARI - Isoyev Behruzxo‘ja O‘rinxo‘ja o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquqiy axborot tizimlarining rivojlanishi istiqbollari, rivojlanishi aytib o‘tilgan. Maqolada yana huquqiy axborot tizimlarining foydalari ham sanab o‘tilgan.