O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARI FAOLIYATI, O’ZGARISH VA MUAMMOLAR - Nigora Atabaeva Maxmudjanovna; Muxabbat Sodiqova Salimovna; Botirjanova Dildora Botirjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida ommaviy axborot vositalari faoliyatining o‘zgarish va muammolar qisqacha ko‘rib chiqiladi.