YIRIK MASSHTABLI MAXSUS TOPOGRAFIK SYOMKALARNI BAJARISH MASALALARI - Idiev E.I. (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada yirik masshtabli topografik xarita va planlarini yaratishda yirik masshtabli topografik syomkalarni bajarish va ularning aniqliklarini ta’minlash masalalari yoritilgan.