TARBIYASI QIYIN O‘SMIRLARNI ANIQLASH VA QAYTA TARBIYALASHNING IJTIMOIY-PEDAGOGIK OMILLARI - Nazarov Ilxom Alimovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiyasi og‘ir bolalr bilan ishlash uchun mutaxassislar, psixolog va pedagoglar uchun uslubiy ko‘rsatmalar albatta zarur. Buning uchun amaliy psixologik yordamning tashxis qo‘yish, bola va o‘smir to‘g‘risida yetarlicha ma’lumotlar to‘plab ularga yordam ko‘rsatish chora-tadbirlarini belgilash, o‘smirlarning xulq-atvoridagi og‘ishlarni aniqlash va tarbiyasi og‘ir bolalar va yordam beruvchi pedagogik uslublardan foydalanish haqida ma’lumot berilgan.