XORIJIY TILLARNI O‘RGANISHNING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI - Kenjaboev Shokir Abdulxalimovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Respublikamizning dunyo hamjamiyatiga integratsiyalashuvida xorijiy tillarni mukammal va puxta egallagan yetuk mutaxassis kadrlarni tayyorlash vazifalari va uning ahamiyati bayon etilgan.