NEMIS TILINI O’QITICHDA O’YIN METODLARINING AHAMIYATI - G.B.Esbergenova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nemis tili darslarida pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda ta’lim samaradorligini oshirish,chet tilini o’qitish metodikasida qo’llanilayotgan zamonaviy metod turlari va ulardan foydalanisi xususida so’z boradi.