СУД-ТЕРГОВ ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИДА ФУҚАРОЛАРНИНГ ҲУҚУҚ ВА ЭРКИНЛИКЛАРИНИ ИШОНЧЛИ ҲИМОЯ ҚИЛИШ КАФОЛАТЛАРИНИ ТАЪМИНЛАШ, ЖИНОЯТ ИШЛАРИНИ ЮРИТИШНИНГ ПРОЦЕССУАЛ АСОСЛАРИНИ, ЖИНОЯТ-ПРОЦЕССУАЛ ҚОНУНЧИЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Каримов Ифтихор Ибрагимович (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада суд-тергов органлари фаолиятида фуқароларнинг ҳуқуқ ва эркинликларини ишончли ҳимоя қилиш кафолатларини таъминлаш, жиноят ишларини юритишнинг процессуал асосларини, жиноят-процессуал қонунчилигини такомиллаштириш масалалари ёритилди.