KOREYS AFSONALARIDAGI MIFOLOGIK OBRAZLAR - Eshnayeva Feruza Qarshiyevna (PEDAGOGS, 2024)
Maqolada koreys og’zaki ijodining asosiy shakli Mifologiyaning ibtidoiy jamiyatga xosligi, uning yaratilishi haqidagi fantastik hikoyalar, xudolar va qahramonlari to’g’risidagi fikrlar, Hayvon afsonalari, totemik miflar hamda hozirgacha saqlanib kelayotgan mifologik obrazlar haqida fikr yuritiladi.