INTELLEKTUAL KAMOLOT VA IJODIY ERKINLIK - Abdalimova Matlubaxon Abduqodirovna; Mamajonova Shaxnoza (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqola intellektual kamolot va ijodiy erkinlikning o’zaro bog’liqligi, ularning shaxsiy va jamiyat taraqqiyotidagi o’rni haqida so’z yuritadi. Maqolada falsafiy va psixologik nazariyalarga asoslangan holda, intellektual rivojlanishning ijodkorlikka ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, ijodiy erkinlikni cheklashning salbiy oqibatlari haqida dalillar keltiriladi.