ZAMONAVIY JAMIYATDA DINIY ONGNI RIVOJLANTIRISHDA KOMMUNIKATSIYA VOSITALARINING ROLI - Zaynobidinova Naima Inomidinovna; Xaydarova Fotima Mahmudjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy jamiyatda diniy ongni shakllantirishda kommunikatsiya vositalarining roli va ahamiyati tahlil qilinadi. Bugungi kunda axborot texnologiyalari, ijtimoiy tarmoqlar va ommaviy axborot vositalari diniy qadriyatlarni targ‘ib qilish va diniy ma’rifatni keng ommaga yetkazishda kuchli platforma bo‘lib xizmat qilmoqda. Maqolada kommunikatsiya vositalarining diniy ongni rivojlantirishdagi ijobiy va salbiy ta’siri, ulardan samarali foydalanish usullari hamda jamiyatda ma’naviy uyg‘unlikni mustahkamlashdagi o‘rni ilmiy asoslangan holda yoritiladi.