YOSHLAR TARBIYASIDA OILA,MAHALLA, MAKTAB HAMKORLIGI KONSEPSIYASINING TARG’IB ETISHNING TARBIYAVIY JIHATLARI - S.Qulmurodova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, milliylik, xalq, odob-axloq, jamiyat, mahalla,ta’lim-tarbiya, jamoa,oila, orzu, maqsad,konsepsiya haqida so’z boradi.