MEBEL ISHLAB CHIQARISH KORXONALARIDA MAHSULOT TANNARXINI SHAKILLANTIRISH USLUBYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Teshaboyeva Mohigul Eldorjon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mebel tayyorlash uchun korxonada mahsulotlarning tannarxini hisoblashda amalga oshirilgan uslublar takomillashgan. Qolaversa, mebel uchun ishlab chiqarilgan mahsulotlarning harajati va hisob siyosati bòyicha ilmiy-amaliy taklif va tavsiyalar keltirilgan.