JANGOVAR VA JISMONIY TAYYORGARLIK – UNING HUQUQNI MUHOFAZA QILUVCHI ORGANLARI XODIMLARI TAYYORGARLIGIDAGI ROLINING ORTIB BORISHI VA KO‘NIKMA, MALAKASINI OSHIRISH OMILI - Mirzakulov Akrom Gafurjanovich; Mirzaxalilov Abror Xabirullayevich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Shaxsiy tarkibning ish qobiliyati saqlanishi va maxsus kasbiy sifatlarining shakllanishini ta’minlashda jismoniy tayyorgarlik muhim o‘rin tutib, xodimlar jangovar tayyorgarligini ushlab turishning asosiy elementlaridan biri hisoblanadi.