KURSANTLARNING UMUMMADANIY VA KASBIY TAYYORLIGIDA JISMONIY TARBIYANI ROLI - Mirzakulov Akrom Gafurjanovich; Mirzaxalilov Abror Xabirullayevich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mamlakatimizda yoshlarning dunyoqarashini kengaytirish, ma‘naviyaxloqiy qiyofasini shakllantirish masalasigi jiddiy e‘tibor qaratilmoqda. Barkamol avlod deganda biz ham ma‘nan ham jismonan sog’lom insonniko’z oldimizga keltiramiz. Shu boisdan, yoshlarda jismonan barkamollikni shakllantirish bilan birga, ulardagi axloqiy fazilatlarni rivojlantirish, estetik dunyoqarashni shakllantirish uchun keng imkoniyatlar yaratilmoqda.