BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHDA OʻYINLARNING AHAMIYATI - Mirzoyeva Nigora Shavkatjonovna; Obidova Dilnoza Faxriddin qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha talim muassasalarida o’yinlardan faoliyatidan foydalanish, o’yinning bolalarning rivojlanishidagi tutgan oʻrni, ahamiyati va u bilan bogʻliq masalalar qisqacha mazmunda yoritilgan.