INKLYUZIV TA’LIMGA TA’RIF VA INKLYUZIV TA’LIMNING AFZALLIKLARI, MUAMMOLAR HAMDA INKLYUZIV O’QITISH STRATEGIYASI - Ergashev Yusuf (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim tushinchasi va ushbu tizimini joriy etishning zarurati, mazkur tizimni joriy etish oldida turgan to’siqlar va muommolar hamda inklyuziv o’qitish strategiyasi haqida bayon etilgan