MAHALLIY DAVLAT HOKIMIYATI VAKILLIK ORGANLARI FAOLIYATIDA SIYOSIY PARTIYA GURUHLARI ISHTIROKINING SHAKL VA USULLARI - Aliqulov Komiljon Urol o‘g‘li (PEDAGOGS, 2025)
Annatotsiya. siyosiy partiyaning asosiy maqsadidan kelib chiqib, uning ommaviy faoliyatini bir-birini doimiy ravishda to‘ldiradigan ikki yo‘nalishdan iborat jarayon sifatida tavsiflash.