KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLANING MAKTABGA MOSLASHISHIDA MAKTAB VA OTA-ONA HAMKORLIGI - Avezova Surayyo Mirg‘olibovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolaning psixikasida kechayotgan o‘zgarishlar, uni maktab yoshiga tayyorlash va o‘quv jarayonlariga bo‘lgan qiziqishini orttirish borasida so‘z yuritilgan.