FUQAROLIK JAMIYATI HAQIDAGI ZAMONAVIY KONSEPSIYALAR - Farmonova Ruxshona Xayotjon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fuqarolik jamiyatining zamonaviy konsepsiyalarini ko‘rib chiqilgan va ularda mazkur fenomenning ontologik va gnoseologik jihatlariga ijtimoiy qarashlar xilma-xilligi tahlil qilingan, hamda Ch.Teylor, E.Arato, R.Dvorkin kabi olimlarning fikrlari o‘rganilgan.