TA’LIM MUHITIDA MA’NAVIY TARBIYANING MUHIM ASOSLARI - Hamroyev B.SH (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim muassasalari yosh avlodning nafaqat bilim, balki ma’naviyat va vatanparvarlik ruhida shakllanishiga xizmat qilishi zarur. Ushbu maqola ta’lim muhitida ma’naviy tarbiyaning muhim asoslarini yoritadi. Maqolada dars jarayonlari, vatanparvarlikni oshirish, ta’lim va tarbiyada birlik, shuningdek, ta’lim va jamiyat o‘rtasidagi hamkorlikka alohida e’tibor qaratilgan.