SUN’IY INTELEKTNING PEDAGOGIKA SOHASIDA O’RNI - Mirzaraximova Sevaraxon To’xtamurod qizi; Temirov Iqboljon (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola pedagogika sohasida suniy intellekt elementlaridan foydalanish va informatikadagi yangi innovatsion texnologiyalarni tadbiq etishga qaratilgan.